ApricoPro – Кои сме ние?

Ние сме хора, които обичат да пътуват. Които обичат да се грижат за себе си. Които се опитват да правят добро. Така се зароди и идеята ни – да предлагаме чиста, здравословна, ефективна и ралична козметика от държава, в която все още съществува истинска и недокосната природа. След като в Армения случайно попаднахме на козметичните линии „Gardens“ и „Aprico“, и няколко години използвахме въодушавено техните продукти, решихме да ги донесем в България, за да може повече хора да се радват на добри резултати. 

Питате се какво е специалното на тази козметика? Още при първия допир на кожата ще разберете – това не са кремове! Специално разработените олекотени формули на лосионите проникват дълбоко в кожата и не се отмиват. По този начин имат възможността да подхранват клетката качествено и постигнатият резултат да се запази!

Натуралната козметика на «Gardens» и «Aprico» е разработена на основата на древни арменски рецепти и се приготвя ръчно. Тя вкючва грижа за кожата и косата на основата на натурални суровини, като кайсиеви ядки и пчелни продукти. Всички главни съставки се добиват на територията на Армения при контрол на чистотата на околната среда, липсата на пестициди и химически добавки. Производителите следват линията на „зелената козметика“ – не тестват върху животни, не използват добавки, които могат да навредят на околната среда и хората, не прибавят парабени, изкуствени аромати или други агресивни вещества. Производителите са се утвърдили като лидер в натуралната козметика в Армения през последните 10 години. 

АpricoPro е първи и единствен оторизиран вносител за България и Европейския Съюз на тези две козметични линии от Армения. Продуктите са с най-високо качество и са сертифицирани по европейските стандарти за внос в държавите от ЕС.

Потопете се в магията на древни арменски тайни и си подарете храна за кожата и здраве за тялото!